25/10/2019

21bis klust: help, mijn radiator borrelt!

In 2017 verscheen een artikel in de Standaard dat jongeren niet meer kunnen klussen. Tijd om onszelf te bewijzen! Want wie het nest verlaat, moet met eigen vleugels vliegen. Deze week: hoe ontlucht ik mijn radiator?

Het wordt weer kouder en dat wil zeggen dat je voornaamste warmtebron een check-up kan gebruiken. Wanneer er te veel lucht in de leidingen zit, warmt je radiator niet meer goed op of maakt het rare geluiden. Dan is het tijd om deze te ontluchten. En dat is helemaal niet moeilijk. Ontdek hieronder hoe je hier het best aan begint. Succes!

Tekst, foto en video: ©Jorien Deridder

Verlaat je het nest? Ciao hotel mama biedt jou een houvast. Van werk zoeken tot kleine klusjes in huis. In deze rubriek lees je artikels die jou klaarstomen om op eigen benen te staan. Ciao hotel mama to the rescue!

lees ook: 21bis klust: oei, het licht valt uit!