04/12/2019

Dwayne (22) was populair op Ask.fm: ‘Op Tinder word ik soms nog herkend’

Het Q&A-platform Ask.fm was razendpopulair in 2013, maar is nu quasi dood in België. Dwayne Helmich (22), uit Antwerpen, had meer dan 40.000 volgers op de website; 21bis-reporter Marie wou weten of mensen hem vandaag nog herkennen.

Misschien herinner je je de Ask-me-statussen nog, Facebook stond er vol mee in 2013. Ze brachten je naar de Amerikaanse website Ask.fm; die was bedoeld om (anoniem) vragen aan elkaar te stellen en de antwoorden openbaar te publiceren op je profiel. Dwayne Helmich was actief op de website en zijn antwoorden vielen in de smaak; ze leverden hem een groot publiek op. Maar hoe is het zes jaar later nog met Dwayne?

Beluister het telefoongesprek hier:

Tekst en reportage/presentatie: Marie Van Uytvanck, foto: ©Dwayne Helmich