25/12/2019

Isabeau (25): ‘Dit jaar vieren we kerst op maat’

Elk jaar is Kerstmis één groot feest. Maar dat is het niet voor iedereen. Voor velen is dit een moeilijke periode waarin ze teruggrijpen naar herinneringen van vroeger . Ook bij Isabeau (25) is dit het geval. Zij verloor 6 jaar geleden haar moeder aan kanker. Voor haar is Kerstmis niet meer wat het vroeger was. 21bis-reporter Yousra ging voor Vertelles?! een koffietje drinken met Isabeau om samen herinnering op te rakelen over vroeger. 

‘Met een lach en een traan neem ik afscheid van het leven. Dat was het motto van mijn mama. Daarmee bedoelde ze dat je tijdens de droevige momenten altijd het positieve moet blijven zien. Je mag verdrietig zijn maar je moet in uw verdriet ook gelukkig kunnen zijn en andersom.’ vertelt Isabeau.

Beluister hieronder de audioreportage.