25/12/2019

Podcast Generatie Z: ‘Al die overload aan informatie, moet dat echt?’

Andries Haesevoets is 22 jaar en behoort nog net tot Generatie Z.  Deze generatie is opgegroeid in een digitale omgeving met oneindig veel mogelijkheden. Andries voelt zich hier niet in thuis, omdat hij zijn generatie te vluchtig vindt. Ontdek zijn persoonlijk verhaal in deze mini-podcast. 

De waarde van vriendschap en liefde neemt volgens Andries meer en meer af:  ‘Vriendschap en liefde krijgen daardoor een voorbarig en wantrouwig karakter. Ik vind dat jammer, want ik zit helemaal niet zo in elkaar.’ Andries wil vaak zelf veel te veel doen en in die zin hoort hij wel bij Generatie Z. Hij wil continu het beste van zichzelf geven, maar dat is vermoeiend en soms overschat hij zichzelf daar in.

Beluister hier de volledige mini-podcast:

Tekst en podcast: Andries Haesevoets, foto: © Ilona Menjoie