Afbeelding van Anthony Reyers in een radio studio met witte stok in de hand en telefoon aan het oor.
18/12/2019

Podcast Generatie Z: ‘Ik wil niet over straat strompelen met mijn hoofd in de socialmedia-cloud’

‘Ik ben helemaal niet generatie Z. Of toch?’ Soms is het moeilijk daar achter te komen. Onze 21bis-reporter Anthony Reyers (27) neemt je mee op weg naar een café en ondervindt dat in levende lijve.

‘Met mijn 27 lentes ben ik toch te oud voor generatie Z’, zegt Anthony. ‘Ik ga trouwens liever echte real-lifeconnecties aan dan zwalpend over straat te strompelen met mijn hoofd in de socialmedia-cloud.’ Daarom is Anthony weleens in een gezellig praatcafé te vinden. Daar heeft hij urenlange gesprekken met zijn vrienden over de zin en de onzin van het leven. Niet generatie Z dus. Maar wat gebeurt er als zijn oriëntatiegevoel het op weg naar zo’n café faliekant laat afweten?

Beluister hier de volledige minipodcast:

Tekst & podcast: Anthony Reyers, foto: © Ilona Menjoie