07/04/2020

5 ‘Binge worthy series’ waarbij je je verstand op nul kan zetten

Ken je het gevoel: je ontdekt een leuke serie en ziet dan dat er 12 seizoenen zijn? Tijdens quarantaine moet je je niet schuldig voelen als je ze allemaal uitkijkt op één dag. Deze vijf series laten je zorgen voor even verdwijnen. ’Are you still watching?’

 1: Friends

Friends mocht niet ontbreken in dit lijstje. De serie bestaat al sinds 1994, maar dat maakt ze niet minder populair. Ze vertelt het verhaal van zes twintigers die wonen in New York. De karakters zijn herkenbaar en ondanks de ouderwetse lachband is de humor onvoorspelbaar. 

 2: Élite

Spaanse series zoals La casa de papel zijn bekend op Netflix. Twee acteurs van La casa de papel kregen ook in Élite een hoofdrol. De serie gaat over een elitaire middelbare school. Alles verandert wanneer er drie beursstudenten aankomen en een rebels meisje vermoord wordt. 

 3: Tiger King

Tiger King is een absurde documentaireserie over Joe Exotic. Joe is een excentrieke man die illegaal katachtigen fokt in zijn minizoo aan de kant van de weg in Oklahoma. Carole Baskin is dierenactivist en zijn grootste rivaal. Wie zal de strijd winnen?

https://www.instagram.com/p/B9UGn0ejzmC/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 4: Sex Education

Deze serie gaat over tieners die worstelen met hun seksleven. Otis Milburn geeft seksadvies aan zijn klasgenoten tegen betaling, terwijl hij zelf nog maagd is. Liefdesdriehoeken en alienseks; er zijn geen grenzen. 

https://www.instagram.com/p/B9NdoRxgqJg/?utm_source=ig_web_copy_link

 5: Love is Blind

De Amerikaanse versie van Blind getrouwd, in dit experiment krijgen de deelnemers een maand om elkaar beter te leren kennen. De eerste tien dagen communiceren ze vanuit cabines zonder elkaar te kunnen zien. Kan je de ware vinden zonder hem/haar gezien te hebben? 

Veel kijkplezier!

 

Tekst: Amber Lacasse, foto’s: hoofdfoto: CC  2.0 by Stock Catalog, foto 1: CC 2.0 by Geoffrey Chandler, foto 2: CC 2.0 by Wikimedia, foto 3: CC 2.0 by Alexa Avitto