Figuren gemaakt door Geert De Vlieger (al fietsend)
20/04/2020

Podcast 21bis radio: het beste uit de uitzending van 14 april 2020

We zitten al meer dan een maand in lockdown. De ideeën om ons bezig te houden geraken stilaan op. Gelukkig kunnen we nog wekelijks uitkijken naar de radioprogramma’s van 21bis.

Op 26-jarige leeftijd nog superfan zijn van K3. Floor Stalpaert en Jens Vandendoorent over hun project Grenzeloos Reizen. De app ‘Strava’ die razend populair is. Ex-Rode Duivel en voetbalanalist Geert De Vlieger die zich bezig houdt met figuren te maken op Strava door bepaalde routes te fietsen. Hoofdleider Bo Duerinck van KSA Broechem die vertelt hoe zij toch nog geld inzamelen voor hun kamp. Deze onderwerpen, en nog veel meer, kan je nu beluisteren in de podcast hieronder.

 

 

Podcast: Keana Vanhoutteghem, foto: © Instagram Geert De Vlieger Muziek: All That, Benjamin Tissot (www.bensound.com)