25/04/2020

Podcast – Hoe gaan radio en televisie om met corona?

De afgelopen weken had onze 21bis-reporter Keith voldoende tijd om alle programma’s zowel op radio als op televisie op de voet te volgen. Maar hij keek ook naar de campagnes, want daarin zijn er ook heel wat verschuivingen.

In deze mini-podcast krijg je een overzicht van de veranderingen die zich de laatste weken voordeden. Er is heel wat veranderd in het medialandschap: tv- en radiozenders kwamen op de proppen met nieuwe programma’s.

Maar ook de advertenties die voor de commerciële omroepen van levensbelang zijn, kregen een aanpassing. Telewerken is in de media zoveel als mogelijk ook de standaard. Zo presenteren Sam De Bruyn van Q en Sven Ornelis van Joe met de mobiele studio van de zender vanuit hun thuis uit. En dat zorgt soms voor grappige situaties.

Luister ….

Audiofragmenten: TOPradio, DPG Media, Wradio

Ondersteunende muziek: Scott Holmes

Foto: Keith Flameygh