10/04/2020

Podcast: Quarantainekost – Hoe kook je gezond met gehamsterde producten?

Bij het begin van de coronacrisis hamsterden we massaal voedings- en levensmiddelen. De winkelrekken raakten snel leeg en zowat alle producten in blik of in de diepvriezer waren uitverkocht. Vandaag is de situatie in de supermarkten beter maar nu staat al dat voedsel thuis. Wat doe je ermee?

Met de tips van voedingsexperte Leentje Speybroeck maakte reporter Liam D’hert een supergezond veganistisch gerecht vol vitamines en mineralen. Maar het is ook goedkoop en gemakkelijk. En volledig opgebouwd uit producten die niet vervallen. Ideaal voor tijdens de quarantaine, en daarna toch ook?

Beluister hieronder de ‘Quarantainekost’-podcast

 

Podcast, tekst en foto: Liam D’hert
Muziek: ‘Rumble’, Benjamin Tissot (www.bensound.com)