19/05/2020

Chloé (21) kookt voor 40.000 volgers: ‘Sinds de coronamaatregelen kreeg mijn account een enorme boost’

Chloé Lauwers is 21 jaar en studente geneeskunde aan de KU Leuven. Daarnaast is ze beheerder van Chloekookt, de Instagrampagina waar ze creatieve kookideeën deelt met haar volgers. ‘Ik vind het leuk om mijn volgers te inspireren en vooral jonge kotstudenten aan het koken te zetten’

Chloé startte anderhalf jaar geleden met het delen van haar creatieve keuken op Instagram. Ze kreeg steeds vaker reactie, waarna ze besloot met chloekookt te beginnen. Nu spendeert ze nog meer tijd in de keuken. ‘Als ik drie woorden mocht kiezen om chloekookt te omschrijven zou ik gaan voor toegankelijk, fris en creatief.’ Benieuwd naar haar ultieme kooktip? Luister hier.

 

https://www.instagram.com/p/B_KsODJnrcA/?igshid=1uawpyw4g0ng7

Tekst & reportage: Marie Polleunis, Foto’s ©: Instagram- chloekookt, Chloé Lauwers

Muziek: ‘Elevate‘- Benjamin Tissot (bensound.com), Geluidsfragmenten: Youtube.com