04/05/2020

Lars (19) ‘Ik ging normaal op 16 festivals fotograferen, dat zijn er nu nul’

De festivalzomer zal er leeg uitzien dit jaar. Een ramp voor de duizenden festivalgangers, maar ook voor heel wat verschillende mediamakers. De zomer is vaak een van de belangrijkste periodes van het jaar, met veel inkomsten en nieuwe potentiële volgers.

Lars Crommelinck is 19 jaar, heeft zijn eigen bedrijf ‘Fides Media Group’ en werkt voor het jongerenplatform TAGMAG. Zijn zomer zag er goedgevuld uit, tot het coronavirus daar verandering in bracht. Ook voor Lengi Jeurissen die bij licht- en geluidsfirma L&L Stage Service werkt, liep de agenda op enkele dagen tijd leeg.

In de reportage hieronder babbelen Lars en Lengi over de persoonlijke, en financiële gevolgen van het coronavirus op hun werk.

Tekst en audio: Timo Piredda, foto: © Lars Crommelinck, TAGMAG