04/05/2020

Muzikale pleister op de wonde: concertzaal Trix laat artiesten vanuit hun kot muzikale fakkel doorgeven

Ging jij normaal gezien naar een concert een dezer dagen? Je bent niet alleen. De Antwerpse concertzaal  Trix komt daarom met een uniek alternatief voor in je kot. Zo hebben ze een digitale fakkel gelanceerd. Een muzikaal vuur dat wordt doorgegeven onder Belgische artiesten. 

Amerikaanse superster Lady Gaga kwam al op de proppen met het wereldwijde online benefietconcert: ‘One World: Together At Home’. Hier in klein België zien we ook zulke creatieve projecten ontstaan. Onze reporter Heleen sprak erover met Alban Sarens, artistiek medewerker bij Trix Antwerpen.

Beluister de reportage hier:

Reportage: Heleen Dehollogne, muziek: Trix Antwerpen, Equal Idiots en School is Cool, foto: © Pixabay.com