04/05/2020

Partijvoorzitters Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Conner Rousseau (SP.A) over toekomst van Belgische politiek: ‘Het is tijd om te stoppen met politieke spelletjes’

Wat zal er gebeuren met de minderheidsregering Wilmès I na de coronacrisis? De meningen zijn verdeeld. De ene zegt dat er nieuwe verkiezingen georganiseerd zullen worden, de andere zegt dan weer dat de politieke partijen verder zullen onderhandelen. Partijvoorzitters Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Conner Rousseau (SP.A) geven hun mening: ‘Ik denk dat deze regering nog een tijdje de gezondheidscrisis zal misbruiken om Wilmès I zo lang mogelijk in het zadel te houden’.

 

Reportage en tekst: Nathalie Verleye, foto: Wikipedia CC0, audio: Sappheiros – Embrace” is under a Creative Commons license (CC BY 3.0) Music promoted by BreakingCopyright