22/05/2020

Podcast – 21bis radio: Het beste uit de mentale-gezondheid-uitzending van 25 april

Op 25 april 2020 was 21bis-radio weer live vanuit ons kot. Heb je deze uitzending gemist? Treur dan niet, je bent aan het juiste webadres om de beste momenten te herbeluisteren.

Van hoe voelen mensen zich tijdens corona tot hoe gaat iemand met een slechte thuissituatie om met de lockdown. Sommige mensen hebben nu ook meer last van nachtmerries door de intense emoties die ze ervaren, hoe kan je deze dromen aanpakken? Wij geven je enkele tips mee om ze onder controle te krijgen. Maar ook Disney werd besproken, Disney gebruikt namelijk al jaren diepe onderwerpen zoals rouwen en eenzaamheid in hun films.

Indien je zelf kampt met mentale problemen aarzel dan zeker niet om hulp te zoeken:

Tekst en audio: Lene Hosten muziek: Morninglightmusic
Foto: Pixabay