12/05/2020

Waarom lijkt het alsof de postbode niet aanbelt?

Wie #Bpost op Twitter intikt, ziet meteen het probleem: veel negatieve commentaren op de dienstverlening van ons nationale post- en pakjesbedrijf. ‘We verwerkten de afgelopen periode 500 000 pakjes per dag, dat is twee keer meer dan anders’, zegt kantoormanager Kevin. ‘Door corona hadden we geen tijd om onze organisatie aan te passen waardoor we onder een grote werkdruk kwamen en er vertragingen ontstonden.’ Dat zorgt voor frustraties bij de mensen. Maar er wordt ook vaak geklaagd dat de postbode niet aanbelt en gewoon een briefje in de bus steekt met de boodschap dat het pakje in een afhaalpunt zal liggen. Maar is dat wel zo? Gebeurt het zo vaak dat de postbode de pakjes weer naar het kantoor meeneemt?

Beluister het antwoord hieronder.

 

Reportage, tekst en foto: Liam D’hert
Muziek: ‘Beyond The Line’, Benjamin Tissot (www.bensound.com)