28/09/2020

Festival vanuit je hotelkamer: laatste weekend IIIMAGINE Hotel in Mechelen

In het Van der Valk Hotel in Mechelen loopt de tweede editie van IIIMAGINE Hotel op z’n einde. Zaterdag 3 en zondag 4 oktober kan je voor de laatste keer het festivalgevoel ervaren vanuit je eigen hotelkamer.

Het was een moeilijke zomer voor al wie graag de benen losgooit op een dansfestival. Door Covid-19 werden alle festiviteiten afgelast. Het Van der Valk Hotel in Mechelen vond hiervoor de ideale oplossing: een festival vanuit je hotelkamer. IIIMAGINE Hotel is een elektronisch muziekfestival, met onder andere optredens van Beauhause, op een historische locatie. Vanop het balkon van een hotelkamer in het Van der Valk Hotel kan je feesten met je bubbel en daarna overnachten.

De voorgaande edities waren een groot succes en zelfs uitverkocht in minder dan een uur. De prijs voor een avondje IIIMAGINE Hotel ligt aan de hoge kant, namelijk 200 euro per bubbel, maar het is een onvergetelijke ervaring. Voor het laatste weekend festivalgevoel (3 en 4 oktober 2020) zijn er nog enkele tickets beschikbaar via deze link.  

Tekst: Margot Pinceel, foto: © Van der Valk Hotel Mechelen