28/09/2020

Vegan Vibes street food festival sluit de zomer af in Antwerpen

Vegan Vibes organiseert zaterdag 3 oktober een vegan street food festival in Antwerpen. Stormkop zet zijn deuren open voor alle foodies.

Deze industriële loods wordt gevuld met tientallen eetkraampjes en lokale, ecologische initiatieven zoals Mixua. Vegan Vibes – vegan evenementenorganisatie- zorgt ook voor brainfood, drie gastprekers delen hun ervaring met veganisme. Chantal Dierickx, Katja Matthyns en Maya Van Treeck, drie vrouwelijke ondernemers met een eigen vegan of duurzame zaak in Antwerpen komen spreken.

https://www.instagram.com/p/B_W8IAxAGFP/?utm_source=ig_web_copy_link

Een festival in tijden van corona is niet vanzelfsprekend. Mondmaskers mogen enkel af tijdens het eten en je ontdekt de kraampjes aan de hand van routes. Je kan jammer genoeg maar één ondernemer aan het woord horen, want je moet kiezen uit drie tijdsloten.

Oorspronkelijk was het festival 16 mei gepland, maar corona gooide roet in het eten. Dit weekend is het dus zo ver. Een ticket kost drie euro, reserveer je plaatsje nu nog online. 

Tekst: Amber Lacasse, foto: © Vegan Vibes