22/10/2020

Cultuurjournaal donderdag 22 oktober: Film Fest Gent is gestart

Hoe zit het met jongeren tijdens Film Fest Gent? Altijd al eens aan tafel willen zitten bij Het Laatste Avondmaal? In ons cultuurjournaal van donderdag 22 oktober blikken onze 21bis-reporters terug op de afgelopen week en kijken ze vooruit naar de volgende. 21bis-presentator Anke De Vries zet het cultureel nieuws voor jou netjes op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen de revue passeren.

Cultuurjournaal donderdag 22 oktober: Film Fest Gent is gestart
Cultuurjournaal donderdag 22 oktober: Film Fest Gent is gestart

 

Reportage: Manon Van Caenegem, Maxine Deryckere, Jeremy Truijers, Imani Van der Beeken, Anke De Vries, Amber Comhaire en Stien Schoofs, camera: Jeremy Truijers, geluid: Imani Van der Beeken, foto: © Anke De Vries