12/10/2020

Het Depot verwelkomt Adriaan Van den Hoof met gloednieuwe show

‘’t Zal schoon zijn als het af is’ de kersverse voorstelling van Adriaan Van den Hoof. Van 20 tot 23 januari 2021 Zakt hij af naar Het Depot in Leuven. Na vijf voorstellingen en twaalf jaar op het podium blikt hij even terug naar zijn carrière.

Adriaan is een Vlaamse acteur, komiek en radiopresentator. Gekend van man bijt hond, Aspe, zijn vele comedy shows en meer. Zijn voorstelling is geen compilatie, geen ‘greatest hits’ en helemaal geen ‘nostalgische bui,’ aldus Adriaan. Het wordt beschreven als een herbeleving van zijn voorgaande shows. Omdat hij nu ouder en wijzer is, stelt hij zichzelf enkele vragen. Wat zou hij anders gedaan hebben? Hoe komt zo’n voorstelling tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler?

In ‘t Zal schoon zijn als het af is’ kijkt hij met humor en met de muziek van zijn trouwe vriend ‘Pele’ (Tom Peeters) terug op de afgelopen jaren. Zo gaat hij samen met zijn publiek op zoek naar nieuwe betekenissen en inzichten. De show zal te zien zijn in Het Depot, een concertzaal en muziekcentrum in Leuven. Tickets zijn vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar bij Het Depot.

Tekst: Margo Devillé, foto: © Joren Van Utterbeek