08/10/2020

Student Take-Off: coronaproof festival voor Hasseltse studenten

HASSELT – De jaarlijkse Student Take-Off werd dit jaar in een coronaproof jasje gestoken. Voor studenten in Hasselt betekent dit festival het begin van het academiejaar. Stad Hasselt, UCLL, Hogeschool PXL en UHasselt verwelkomden de studenten met enkele optredens, waaronder Laura Tesoro en The Lighthouse. De studentenwelkom vond niet plaats op het Kolonel Dusartplein zoals gewoonlijk. Het festival was verspreid over zes verschillende locaties: Muziekodroom, De Nieuwe Zaal, De Serre en de campussen van de deelnemende scholen. 

Student Take-Off: coronaproof festival voor Hasseltse studenten
Student Take-Off: coronaproof festival voor Hasseltse studenten

Reportage, camera & geluid: Elien Dillen en Lennert De Reze, foto: © Lennert De Reze