13/12/2020

Corona-editie van Warmste Week in teken van dankbaarheid en persoonlijke inzet

LEUVEN – De Warmste Week zal er in dit rare jaar net iets anders uit zien, maar de locatie is vertrouwd. Na veertien jaar strijkt Studio Brussel weer in Leuven neer, de stad waar de eerste Music For Life plaatsvond. Luisteraars kunnen van 18 tot en met 24 december met verzoekplaten, of ‘Beats of love’, iemand op een bijzondere manier bedanken. Iemand die voor hen in deze moeilijke tijden het verschil gemaakt heeft.

Acht Studio Brussel-presentatoren, opgedeeld in vier duo’s, zullen radio maken vanuit verschillende warme locaties in de stad. Negentien plekken liggen al vast, waaronder Het Depot, het station en de gevangenis. De twintigste plaats zal voorbehouden zijn voor De Warmste Straat. Bakte jouw buurman tijdens de lockdown koekjes voor de hele straat? Of deed je buurmeisje boodschappen voor de oudsten van de buurt? Deze kleine gebaren kunnen voor Leuvenaars genoeg zijn om een coronaproof miniconcert van Selah Sue te winnen, tenminste als hun straat genomineerd wordt als de warmste.

Corona-editie van Warmste Week in teken van dankbaarheid en persoonlijke inzet
Corona-editie van Warmste Week in teken van dankbaarheid en persoonlijke inzet

Reportage, camera & geluid: Maxine Basstanie en Amber Comhaire, foto: © Studio Brussel