21/12/2020

Cultuurjournaal 17 december: kerstsfeer opsnuiven en ode aan Ludwig van Beethoven

Zin om wat cultuur op te snuiven tijdens de komende kerst- en blokperiode? In ons cultuurjournaal van donderdag 17 december blikken onze 21bis-reporters terug op de afgelopen week en kijken ze vooruit naar de volgende. 21bis-presentator Dimke Baessens zet het cultureel nieuws voor jou netjes op een rij.

Cultuurjournaal 17 december: kerstsfeer opsnuiven en ode aan Ludwig van Beethoven
Cultuurjournaal 17 december: kerstsfeer opsnuiven en ode aan Ludwig van Beethoven

Reportage: Sebastiaan Brems, Sarah Stuer, Michèle Lévêque, Chloé Festraets, Thomas Vangrunderbeek, Paulien De Cloedt, Mauranne Robyn, Charline De Winne, Matti Van Vaerenbergh en Dimke Baessens, camera: Charline De Winne, geluid: Jef Apers, foto: © Dimke Baessens