09/12/2020

Liveshow 8 december: There’s no Limit

Op dinsdag 8 december was het eindelijk zover: de eerste uitzending van There’s No Limit. Onder het motto ‘kruip uit je comfortzone’ praatten wij met actrice Ann Pira, ook bekend als Nancy uit Thuis, over haar deelname in Dancing with the Stars. En ook onze reporters moesten eraan geloven. Sarah moest haar claustrofobie overwinnen in een speleobox, Sebastiaan moest een dag voor een kleuterklas staan, en Simon en Matti beleefden een griezelnacht in een spookhuis. De muzikale omkadering werd verzorgd door Lisa Grillo en Ryan die voor de gelegenheid een nummer uit hun comfortzone brachten.

Liveshow 8 december: There’s no Limit
Liveshow 8 december: There’s no Limit

Programmamedewerkers: Sebastiaan Brems, Simon Dupont, Brend Kempenaers, Eveline Santermans, Stien Schoofs, Kimberly Sinnaeve, Sarah Stuer, Stephanie Symens, Matti Van Vaerenbergh en Faber Verbist, foto: © Faber Verbist