MAVEE
15/12/2020

Maureen Vercauteren: ‘Ik maak vooral muziek over momenten in mijn eigen leven die herkenbaar zijn voor iedereen’

Maureen Vercauteren, nu gekend als MAVEE, is twintig jaar en maakt sinds 2018 haar eigen muziek. In 2020 kreeg ze tijdens de lockdown een carrière-boost die ze niet niet snel zal vergeten. Ze releasete haar eerste single genaamd Silly Games op Spotify en Apple Music. Dit was voor haar een groot gamechanger, want ze had nooit verwacht dat er zoveel mensen naar haar muziek zouden luisteren. Wat ooit begon met covers, is nu omgetoverd in een eigen muziekcarrière.

Benieuwd naar het verhaal van Maureen? Beluister hieronder het interview met haar.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MAVEE (@mavee_____)

Interview: Keana Vanhoutteghem, foto: © Joanna Vercauteren