08/12/2020

Recordjackpot van 200 miljoen bij EuroMillions nog niet gewonnen

Bij EuroMillions is de pot deze week een bedrag van 200 miljoen euro. Sinds 17 november is er geen winnaar meer geweest, daarom steeg de jackpot tot een recordbedrag. Wie graag rijk wil worden, kan dinsdag 8 december opnieuw een kans wagen.  

Elke week kan je meespelen met de Nationale Loterij en deze week spelen we voor een EuroMillions-pot van 200 miljoen euro. Dit recordbedrag ontstond er omdat afgelopen weken geen enkele deelnemer met de hoofdprijs naar huis ging. Dat geld blijft over en op die manier groeit de jackpot bij elke trekking. Deze keer tot een gigantisch bedrag van 200 miljoen euro.  

EuroMillions is een loterij waarbij verschillende landen samenwerken. In België valt EuroMillions onder de 85-jarige Nationale Loterij. ‘Word schandalig rijk!’ is in ons land de befaamde slogan voor dit gokspel en staat bekend om zijn ironische tv-reclame.  

Om de winnaar te zijn van de hoofdprijs, moet je de juiste combinatie hebben in rang 1. Dat lukte niemand afgelopen week. Als de pot zo hoog is, zijn er gemakkelijk 1 miljoen deelnemers. De kans dat jij de geluksvogel bent, is dus ontzettend klein maar wel het proberen waard. 

Vrijdag 4 december, had alweer geen enkele deelnemer vijf juiste getallen en twee juiste sterren. Wie graag een gokje waagt en zijn portemonnee wil spijzen met 200 miljoen euro, kan dinsdag 8 december opnieuw deelnemen aan de EuroMillions. 

Tekst: Margot Pinceel, foto: Pixabay via Pexels