08/12/2020

Televisiehelden vrolijken donkere kerstperiode op met merchandising

FC De Kampioenen kondigden aan leuke kersttruien op de markt te brengen met slogans die elke kampioenenfan vanbuiten kent. Ze vrolijken de donkere feestdagen van dit jaar wat op. Ook Amerikaans acteur Matthew Perry, beter bekend als Chandler Bing uit de televisieserie Friends, komt met merchandising op de markt. Goed nieuws voor mensen zoals Julie en Arnaud, de fans in de befaamde Friends-zetel. 

Een eerste coronakerstperiode en dat midden in de tweede golf. Het is op z’n allerminst betreurenswaardig te noemen. Toch proberen De Kampioenen, de tofste voetbalploeg van het land, hun trouwe fans op te vrolijken. Op de officiële Kampioenenwebshop kan je nu kersttruien en accessoires kopen.

Ook acteur Matthew Perry komt met een soortgelijk initiatief. Hij verkoopt de volgende twee weken T-shirts met opdrukken en slogans uit de televisieserie Friends. Dat liet hij op Instagram weten. De opbrengst daarvan gaat naar de Wereldgezondheidsorganisatie om hen te steunen in hun strijd tegen COVID-19.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matthew Perry (@mattyperry4)


Tekst en foto: Arnaud De Martelaere