11/12/2020

There’s No Limit: tweede liveshow 8 december

De tweede uitzending van het programma There’s No Limit, is uitgezonden op dinsdag 8 december. Wij nodigden comedian Jeron Dewulf uit, die met zijn Foute Vrienden vaak uit zijn comfortzone moest kruipen. Free, een kleurrijke regenboog, en Nel, een gothic, wisselen van kleren. Faber, een rustige cellospeler die in jaren niet gesport heeft, gaat undercover yogales geven. Ook de presentatrice en Jeron ontdekken hun eigen grenzen door het niet-alledaagse gerecht te proeven van kok Gerald Vanderwegen. Wat zou de man op de straat nooit eten, aandoen of uitproberen? Je komt allemaal te weten in There’s No Limit.

There’s No Limit: tweede liveshow 8 december
There’s No Limit: tweede liveshow 8 december

Programmamedewerkers: Amber Comhaire, Maxine Basstanie, Jeremy Truijers, Robbe Van der Vloet, Manon Van Caenegem, Liana Craen, Elien Dillen, Chloé Festraets, Niel Van Essche, Faber Verbist, foto: © Stien Schoofs