11/12/2020

Weekjournaal donderdag 10 december: met het oog op de mentale gezondheid van studenten

Universiteiten en hoge scholen blijven in code rood tot eind februari. Dat werd deze week aangekondigd. Met de blokperiode in het vooruitzicht is dit voor veel studenten moeilijk nieuws. In ons weekjournaal van donderdag 10 december blikken onze 21bis-reporters terug op de afgelopen week en zoeken ze naar lichtpuntjes in deze donkere periode. 21bis-presentator Imani Van der Beeken zet het nieuws van deze week voor jou netjes op een rij. Bekijk onder onze video welke onderwerpen aan bod komen.

Weekjournaal donderdag 10 december: met het oog op de mentale gezondheid van studenten
Weekjournaal donderdag 10 december: met het oog op de mentale gezondheid van studenten
  • Meer geld naar psychologische ondersteuning voor studenten
  • Studieplekken in Leuven
  • Studieplekken in Mechelen
  • Vijftiende editie van De Warmste Week door Studio Brussel

 

Reportage: Wout Van Roy, Imani Van der Beeken, Elien Dillen, Lies Verburgh, Coralie Verplancke, Kimberley Sinnaeve, Maxine Basstanie., Amber Comhaire, geluid: Elien Dillen, foto: ©Imani Van der Beeken