07/01/2021

DJ Margaux bezorgt bevroren veganmaaltijden aan huis: ‘Je kan ze stapelen zoals Marie Kondo dat doet’

Margaux Geeroms startte onlangs met haar eigen cateringservice What The Food. Met haar fiets bezorgt ze zelfgemaakte ingevroren veganmaaltijden aan huis. ‘Ik test ze eerst thuis uit en als ze goed zijn, maak ik ze in een professionele keuken. Vervolgens stapel ik 200 porties in mijn diepvries thuis.’ Naast die gerechten biedt ze via een website recepten van andere veganmaaltijden aan. Op die manier probeert ze mensen aan te sporen bewuster om te gaan met dierlijke ingrediënten. Momenteel kunnen enkel bewoners in en rond Gent van haar eten genieten.

DJ Margaux bezorgt bevroren veganmaaltijden aan huis: ‘Je kan ze stapelen zoals Marie Kondo dat doet’
DJ Margaux bezorgt bevroren veganmaaltijden aan huis: ‘Je kan ze stapelen zoals Marie Kondo dat doet’

Reportage: Manon Van Caenegem, camera en geluid: Lies Verburgh & Manon Van Caenegem, foto: © Johanna Coenjaerts