05/01/2021

Ex-verslaafde Tim: ‘Denk twee keer na voor je aan iets begint waar je later veel spijt van kan hebben’

Tim (38) was nog maar veertien toen hij zijn eerste joint rookte, maar daar bleef het jammer genoeg niet bij. Door zijn verslaving stopte Tim op zijn achttien met school en ging hij werken in verschillende bedrijven. Hij vond nooit een job die hij echt graag deed en zakte steeds dieper weg in zijn verslaving.

In 2017 besloot hij om zich te laten opnemen in een afkickcentrum. Na een jaar was hij volledig drugsvrij en stapte hij als een nieuw persoon de deur van de instelling uit. Hij besloot om terug te gaan studeren en droomt vandaag om ex-verslaafden te kunnen helpen door zijn ervaring en met behulp van zijn studies.

Luister hier naar zijn verhaal.

Audio: Ine Holmstock, foto: © sammisreachers via Pixabay.com