03/01/2021

In ‘Next Generation Please’ presenteert Bozar in Brussel actuele kunst over de grenzen heen

Voor de expositie ‘Next Generation Please’ gingen jongeren en kunstenaars samen aan de slag om actuele thema’s op een creatieve manier in het daglicht te zetten. Zowel gender, identiteit, diversiteit en overconsumptie komen aan bod. Het gaat om een project dat voor en door jongeren gemaakt is. Omdat het niet enkel in België plaatsvindt, heeft het ook een Europese dimensie. De expositie is van 30 september tot en met 1 oktober te bezichtigen in Bozar Brussel.

In ‘Next Generation Please’ presenteert Bozar in Brussel actuele kunst over de grenzen heen
In ‘Next Generation Please’ presenteert Bozar in Brussel actuele kunst over de grenzen heen

Reportage, camera & geluid: Anke De Vries en Manon Van Caenegem, foto: © Manon Van Caenegem