vriendschappen ontwikkeld
03/01/2021

Koorlid: ‘We hebben jarenlange vriendschappen ontwikkeld hier’

Door de coronamaatregelen zijn heel wat hobby’s niet meer zo makkelijk te beoefenen. Dit is ook het geval voor het koor van Sint-Agatha-Berchem, Zellik en Groot-Bijgaarden. Door de eerste lockdown stopten de lessen abrupt. Na de zomervakantie was het eindelijk opnieuw mogelijk om samen te komen, weliswaar onder bepaalde voorwaarden. Maar ook hier kwam een eind aan met de tweede lockdown. Weer vallen de lessen weg doordat enkel één-op-één lessen toegestaan worden. Dit is voor de koorleden toch wat zwaar want het koor is eerst en vooral een grote vriendengroep.

We hebben jarenlange vriendschappen ontwikkeld hier
We hebben jarenlange vriendschappen ontwikkeld hier

Reportage, camera en geluid: Charline De Winne, Tekst en foto:  © Charline De Winne