14/01/2021

KUNSTCAST – Acteur en programmamaker Joris Hessels: ‘Ik haal kracht uit ontmoetingen met mensen’

In onze reeks Kunstcast brengen we portretten van boeiende Belgische artiesten. Vandaag aan de beurt: Joris Hessels. Hij is een Vlaams acteur en programmamaker die je kan kennen van zijn succesprogramma’s Radio Gaga en De Weekenden, waarvan het tweede seizoen nu te zien is op Canvas. Als acteur speelde Hessels onder andere mee in Geub (2019), de komische fictiereeks van en over Philippe Geubels. 

Onze 21bis-redacteurs Keana en Louize hadden een openhartig gesprek met Joris over zijn kennismaking met partner in crime Dominique Van Malder, zijn verhuis naar Gentbrugge en de druk om het áltijd goed te willen doen.

Luister hieronder naar de vijfde aflevering van Kunstcast met acteur en programmamaker Joris Hessels.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jorishessels (@joris.hessels)


De Weekenden, elke maandag en donderdag om 21.20 uur op Canvas of VRT NU.

Tekst en podcast: Keana Vanhoutteghem en Louize Tielemans, foto: Filip Naudts CC BY-SA 4.0