29/01/2021

KUNSTCAST – DJ Masai: ‘Als de CEO van de grootste bank ter wereld in bijberoep DJ is, kan ik dat toch ook?’

In onze reeks Kunstcast brengen we portretten van boeiende Belgische artiesten en vragen we hoe ze zich in deze barre coronatijden staande houden. Voor de laatste aflevering van deze reeks spraken we met Christian Sugira, beter bekend als DJ Masai die veel meer is dan enkel een DJ.

DJ Masai is een echte duizendpoot die naast zijn eigen DJ-leven nog heel wat andere projecten onder zijn vleugel heeft. Bovendien heeft hij ook een grote interesse en kennis opgebouwd in de economische sector en het bedrijfsleven. ‘Als de CEO van de grootste bank ter wereld in bijberoep DJ is, kan ik dat toch ook?’, zegt Masai zelf.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MASAI (@masaidj)

Beluister hier de laatste aflevering van de Kunstcast met DJ Masai.

 

Tekst en audio: Luka Vanoverbeke en Jana Van den Broeck, foto: © DJ Masai