Header
25/01/2021

KUNSTCAST – Julien Tanghe: ‘De nummers die wij schrijven zijn een reflectie van waar we staan in het leven’

In de Kunstcast-reeks brengen we portretten van Belgische artiesten en komen we te weten hoe zij zich staande houden in deze barre coronatijden. In deze aflevering: Julien Tanghe, zanger en gitarist van Jakomo.

Suave rockband Jakomo heeft niet stilgezeten afgelopen jaar. In het midden van een pandemie brachten ze hun allereerste EP Fastbreak uit. Daarbij waren ze ook finalist in Humo’s Rock Rally. Dit gaf frontman Julien en zijn bandleden een duwtje in de rug van hun muziekale carrière: ‘Vanaf we geselecteerd waren kregen we meer aandacht op sociale media en konden we makkelijker contacten leggen met boekers en managers’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAKOMO (@jmokao)

Beluister de volledige Kunstcast hieronder.

Tekst en foto: © Ashley Okwuego en Amanda Smets