06/01/2021

KUNSTCAST – Karen François: ‘Ik wil een automaat in een gevangenis met mijn ‘Ik wil naar huis’-merch’

In de Kunstcast-reeks brengen we portretten van Belgische artiesten en komen we te weten hoe zij zich staande houden in deze barre coronatijden. In deze aflevering: content creator bij de VRT en artist in residence van het MAS Karen François.

Karen François (29) is content creator bij de VRT. Misschien ken je ze wel beter als ‘Koaren‘. Je weet wel, die van de ‘Ik wil naar huis’-zakken. Op 14 oktober werd het opkomende Antwerpse talent de allereerste huiskunstenaar van het MAS.
Benieuwd naar meer? Ontdek het in onze Kunstcast:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Karen François (@karenfrancoiss)

Podcast: Sam Bedert en Tinne De Saegher, foto: © Karen François