schrijversportret julie vranckx
22/01/2021

SCHRIJVERSPORTRET – Julie Vranckx: ‘Liefde geeft inspiratie’

Corona doet meer lezen, blijkt uit de verkoopcijfers van de boekhandels. Om het leesvirus nog wat verder te verspreiden gluren onze 21bis-reporters binnen in de schrijfkamer van hun favoriete auteur. Het resultaat is een boeiende reeks portretten van zowel jonge debuterende schrijvers als rotten in het vak. In deze aflevering: Julie Vranckx.

Julie is de schrijfster van de boeken (Over)leven op Tinder en (Over)leven als single. Het schrijven van haar tweede boek, (Over)leven als single, deed ze tijdens de eerste lockdown. Het heeft haar troost en hulp geboden in deze moeilijke tijden. Het maakte haar dag zinvoller. Benieuwd naar wat ze te zeggen heeft? Bekijk de volledige aflevering hier.

Schrijversportret Julie Vranckx
Schrijversportret Julie Vranckx

Reportage, camera, montage en tekst: Charline De Winne en Mauranne Robyn, Foto: © Charline De Winne