18/01/2021

SCHRIJVERSPORTRET – Stephan Louwes: ‘Een boek uitbrengen is zoals papa worden’

Corona doet meer lezen, blijkt uit de verkoopcijfers van de boekhandels. Om het leesvirus nog wat verder te verspreiden gluren onze 21bis-reporters binnen in de schrijfkamer van hun favoriete auteur. Het resultaat is een boeiende reeks portretten van zowel jonge debuterende schrijvers als rotten in het vak. In deze aflevering vertelt Stephan Louwes over zijn verhalen. Zijn eerste volledige graphic novel Limbo: Lux in Tenebris was een succes. Door corona heeft hij enkele signeersessies moeten cancelen. Maar dit gaf de mogelijkheid om verder te werken aan het tweede en derde deel van zijn reeks. Het tweede deel is vanaf donderdag 21 januari beschikbaar in alle stripwinkels.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @deknalgelekubus

Reportage, camera en geluid: Simon Dupont & Robbe Van der Vloet, foto: © Robbe Van der Vloet