19/01/2021

There’s no Limit: derde liveshow 7 januari

Op donderdag 7 januari was het eindelijk weer zover: de derde uitzending van There’s No Limit. Onder het motto ‘Superfans’ praatten wij met acteur Ben Rottiers, ook bekend als Pol De Tremmerie van F.C. De kampioenen. Onze reporters gingen op bezoek bij superfans. Roger Van Loon vertelde over zijn liefde voor festivals. Melissa Defever liet ons haar collectie Harry Potter spullen zien en Pascal Rubens toonde zijn kerstversiering. Aan het einde van de show nam superfan Wannes Averhals het op tegen Ben Rottiers tijdens een spannende F.C. De kampioenen-quiz.

There’s no Limit: derde liveshow 7 januari
There’s no Limit: derde liveshow 7 januari

Programmamedewerkers: Sebastiaan Brems, Simon Dupont, Brend Kempenaers, Eveline Santermans, Stien Schoofs, Kimberly Sinnaeve, Sarah Stuer, Stephanie Symens, Matti Van Vaerenbergh en Faber Verbist, foto: © Niel Van Essche