25/02/2021

Wandelmoe? Nieuwe wandelroutes in Mechelen

Sinds 20 februari kunnen studenten genieten van twee nieuwe uitgestippelde wandelroutes langs de groene rand van Mechelen. De wandelclub Opsinjoorke plaatste alle pijltjes die je wegwijs maken doorheen de wandeling.

Tijdens de coronacrisis zijn we massaal beginnen wandelen, maar na bijna een jaar verschillende wandelingen te doen geraken velen wandelmoe. De nieuwe wandellussen brengen nieuwe inspiratie voor een frisse namiddag ver weg van je online lessen. Je kan er even tussenuit en dat is goed voor je mentale gezondheid. 

De wandelroutes zijn toegankelijk voor iedereen. Je kan op eigen initiatief de routes volgen en genieten van een wandeling. Het is een gelegenheid om nog eens op stap te gaan met je bubbel, een frisse neus te halen en in zekere mate nog in contact te staan met je vrienden.

Tekst & foto: © Akyna Peeters