22/03/2021

PODCAST – LISA: ‘Ik weet dat ik in die luchthaven een stukje van mijn jeugd heb achtergelaten’

Het ene moment sta je aan te schuiven aan de balie, klaar voor de reis van je leven. Enkele seconden later lig je gewond op de grond en zal nooit nog iets hetzelfde zijn. Het overkwam Lisa (22), vijf jaar geleden tijdens de terreuraanslagen op 22 maart 2016 in de luchthaven van Zaventem.

Op zeventienjarige leeftijd werd Lisa’s leven letterlijk overhoopgegooid. Sindsdien gaat alles moeizamer. Veel moeizamer. Hoe beleefde zij dat moment? Hoe verliep het verwerkingsproces? En hoe gaat zij er nu mee om, vijf jaar later?

Luister hieronder naar de podcast LISA en haar onverbloemde, emotionele getuigenis.

 

 

Deze podcast is gemaakt in het kader van de bachelorproef van Louize Tielemans.

Podcast en tekst: Louize Tielemans
Foto: ©Lisa Van Beneden
Muziek: YouTube Audio Library (Dragons and Toast, Kevin MacLeod CC BY 4.0), YouTube Audio Library, Melanie Mertens