10/06/2021

Klein Boom in Putte: ooit een eventzaal, nu een vaccinatiecentrum

Klein Boom, het epicentrum van het kleine dorp Putte, dichtbij Mechelen. Niet alleen deed het dienst als concertzaal, rommelmarkt, vergaderzaal, hondenschool en nog zoveel meer. Nu in 2021 is het eerste event dat in de nieuwe gerestaureerde hallen plaats vindt: een vaccinatiecentrum. 

Klein Boom, het epicentrum van het kleine Kempische dorp Putte. Niet alleen deed het dienst als concertzaal, rommelmarkt, vergaderzaal, hondenschool en nog allerlei andere evenementen. Ook hebben de meeste 18-jarigen hier leren parkeren. En sommige zelf leren skaten op het skatepark achterin.

Dat Klein Boom de uitgelezen plek zou zijn voor het vaccinatiecentrum van Putte en omliggende gemeentes, was al vlug duidelijk voor de burgemeester Peter Gysbrechts en zijn gemeentebestuur. Onze reporters interviewden De Romeo’s zanger Chris Van Tongelen, centrummanager van Klein Boom, en namen een kijkje achter de schermen.

 

Klein boom diende ooit als eventzaal © Phoebe De Veylder

 

Bekijk zeker onze reportage hier:

Tekst: Phoebe De Veylder & Kato Hulselmans, foto’s: © Phoebe De Veylder

Reportage: Kato Hulselmans & Phoebe De Veylder