14/06/2021

No Cap Friday – radioshow voor jongeren gaat geen onderwerp uit de weg: “Gene zever, gewoon No Cap”

Een radio-uitzending waar enkel onderwerpen aangehaald worden die relevant zijn voor jongeren, dat was No Cap Friday. Vijf weken lang presenteerden Audio-studenten Ellen Tavernier en Joris Geebelen over luchtige dingen zoals TikTok en online dating, maar ook zwaardere onderwerpen zoals alcohol –en drugsverslavingen en bodyshaming kwamen aan bod. Met elke week een nieuwe gast, brandende vragen en ook wat gelach, was het programma vijf weken lang te horen op 21bis. 

De laatste vrijdag van No Cap Friday ging over online dating. Ellen en Joris nodigden happy single/ervaringsdeskundige Paulien De Cloedt uit om samen met haar, de beste tips en tricks te verzamelen. Met behulp van een datingcoach, een seksuoloog en de luisteraars kwamen ze tot verrassende conclusies. Paulien heeft ondertussen al laten weten dat ze officieel van de straat is geraakt kort na de uitzending, jij binnenkort ook?

Haar ervaring, trips en tricks kan je hieronder beluisteren:

Datingcoach Klazien Schaap sprak met ons over hoe je het best aan online daten doet. Er gelden andere regels en andere gedragscodes waardoor er toch een andere aanpak voor nodig is. Ben jij nog niet helemaal mee met de nieuwe manier van daten? Luister dan zeker naar dit fragment:

Wat is een uitzending over online dating zonder het te hebben over sexting? Gelukkig gaf onze sexuoloog van dienst Annelies Van Den Haute wat meer informatie over dat gegeven:

 

Allemaal wat veel om te onthouden? Geen zorgen, we sommen hier alles nog even kort op in de No Cap Recap:

Tekst, presentatie en foto’s: Ellen Tavernier en Joris Geebelen