03/06/2021

Wat als je geen zin hebt in het leven van voor corona? 3 getuigenissen over versoepelingsangst

Door de nieuwe versoepelingen ruiken we opnieuw de vrijheid. Deze zomer kunnen we terug genieten van spontane bijeenkomsten, kleine feestjes en terrasjesavonden. Toch zijn er mensen die niet helemaal beginnen te juichen als de versoepelingen aangekondigd worden. We hebben leren houden van de rust die de lockdown ons gaf. Studenten Marlisse en Lennert en journalist Geert vertellen in onderstaande reportage waarom zij versoepelingsangst hebben.

 

Wil je graag weten hoe je van je versoepelingsangst afraakt? Bekijk dan zeker onze tv-uitzending van 29 april. Daarin leggen we het dilemma voor aan oplossingsgericht psycholoog Agnes Boedt.

Tekst en reportage; Julie Van Sande, foto: © Julie Van Sande