12/10/2021

Bond. James Bond: na twee jaar eindelijk No Time To Die in de cinema

Donderdag 30 september was het eindelijk zover: twee jaar na de voorziene release kunnen James Bond-fans naar de nieuwe No Time To Die. Met deze film neemt acteur Daniel Craig afscheid van zijn rol als 007, maar de James Bond-reeks stopt niet.

De cinemapremière van No Time To Die was voor de Belgische bioscopen de beste openingsdag van dit ongewone jaar. Het is de 25ste film uit de reeks en de laatste waarin de Britse acteur Daniel Craig de rol van 007 op zich neemt. Wie hem opvolgt weten we nog niet, maar zijn voorgangers zetten we voor jou alvast op een rijtje.

No Time To Die is ook de langste film uit de James Bond-reeks en het zou de meest inclusieve zijn, onder meer door het betere evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke rollen. Twijfel je nog om hem te gaan bekijken? Ontdek dan in onderstaande video of de film de moeite waard is. No Time To Die loopt in alle grote zalen in het land.

Reportage: Aurelie van Herk
Foto: © Universal Pictures