05/10/2021

Container Cup Turnhout: studenten en docenten van Thomas More strijden tegen elkaar

De Thomas More Hogeschool in Turnhout startte maandag 4 oktober met hun eigen versie van de Container Cup. Net als in het gelijknamige tv-programma nemen de deelnemers het tegen elkaar op in zeven sportieve proeven. Al zijn de deelnemers in Turnhout geen bv’s of topsporters maar wel de studenten en docenten van Thomas More.

In de kelder van Thomas More Turnhout kunnen studenten en docenten verschillende proeven volbrengen van de Container Cup. De eerste inschrijvingen verliepen stroef, maar de populariteit stijgt de laatste tijd. Door de stijgende inschrijvingen besliste de organisator, Jasper Truyen, het evenement een week te verlengen. De eerste editie loopt tot vrijdag 15 oktober.

Reportage en tekst: Wout De Smedt & Janis Loret
Foto: © Wout De Smedt