15/10/2021

DIMA laat je nazomeren met jazzy debuutsingle

DIMA is student journalistiek Dima Neyens (22), maar je zal hem vooral leren kennen als singer-songwriter, saxofonist en pianist. Die combinatie kan je meteen horen op zijn debuutsingle Moonlight And Nights, een nummer dat de nazomer in huis haalt.

Deze kersverse artiest is ook kersvers journalist, want Neyens studeerde nog maar vijf dagen geleden af als journalist aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Zijn debuutsingle stelde hij al voor in de radiostudio van 21bis. Bekijk hier het interview en lees verder onder de video.

Moonlight And Nights is ondertussen te beluisteren op Spotify, Soundcloud en Youtube. En zaterdag 16 oktober laat hij bij BROEI in Gent een eerste publiek proeven van de elektro-pop die DIMA nog in petto heeft.

Tekst: Silke Wossmann, interview: Lennert Goos
Foto: © Evi Cats