07/10/2021

Shawn Mendes komt in 2022 naar Antwerpen tijdens zijn ‘Wonder: the world tour’

Shawn Mendes staat op 14 april 2022 op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. De Canadese popzanger, onder andere bekend om zijn monsterhits Stitches en Treat You Better, kondigde de wereldtournee al aan via zijn Twitteraccount op 23 september. De officiële ticketverkoop begint om 8 oktober om 10 uur stipt.

 

Op tijd zijn is de boodschap want toen hij ons land in 2019 voor het laatst bezocht, waren alle tickets binnen enkele minuten uitverkocht. Enkele speciale presales, gericht op de superfans van de singer-songwriter, gingen op 4, 5 en 7 oktober vooraf aan de algemene verkoop. Een massale toestroom van fans deed de website crashen waardoor de verkoop anderhalf uur later pas van start kon gaan. Teleticketservice liet dan ook via zijn Twitteraccount weten dat alle VIP-pakketten in de presales al verkocht werden. Wie het voorprogramma zal verzorgen in Europa is nog niet aangekondigd.

Tekst: Arianna Bianchi, eindredactie: Jolien Pollet
Foto: © Arianna Bianchi