04/10/2021

Succesvolle Beneluxtour voor hiphopgroep Blackwave

Blackwave speelt vrijdag 8 oktober voor een uitverkochte Trix in hun heimat, Antwerpen. Het optreden maakt deel uit van hun Beneluxtour die startte op 18 september. Tijdens deze tournee door België en Nederland stellen ze hun debuutalbum Are we still dreaming? voor. 

Blackwave bestaat uit het duo Willem Ardui en Jay Walker. Hun liedjes zijn erg herkenbaar door de combinatie van hiphop met jazzy en funky invloeden. De populairste hit van het nieuwe album is Elusive met meer dan 16 miljoen streams op Spotify. Dat Blackwave een succes is, daar is geen twijfel mogelijk. Deze zondag speelden ze een uitverkochte show in Het Depot in Leuven en ook vrijdag is het concert in de Trix uitverkocht.

Wie ze graag wil zien spelen, kan nog tickets bestellen via de website van Live Nation. Donderdag 6 oktober staan ze in de Botanique in Brussel en 14 oktober sluiten ze de tour af in Reflektor in Luik.

Tekst: Eline De Vreese, eindredactie: Igor Bulcke
Foto: © Miette