07/10/2021

Week van de Belgische Mode begint met een stijlvolle kick-off in Leuven

Maandag 11 oktober begint de Week van de Belgische Mode. Maar liefst 900 modewinkels en 100 Belgische merken zoals JBC en LolaLiza doen mee. De gaststad van deze derde editie is Leuven. Kan je niet wachten tot maandag? Leuven begint de week iets vroeger met een grote kick-off op zaterdag 9 oktober.

Genoeg van alle student kick-offs? Start het nieuwe academiejaar op een iets rustigere manier in het hartje van Leuven. Een Belgische shoppingroute, influencerevent, minimodeshows, giveaways, dj-booths en heel wat andere activiteiten staan komende zaterdag op de planning. Scoor tijdens je shoppingdag een totebag met cadeautjes en giftcards, gemaakt door Belgische ontwerpster Klaartje Busselot. Op deze manier wil Leuven alle facetten van de stad wat meer in de kijker zetten.

Benieuwd welke winkels er allemaal deelnemen? Neem dan een kijkje op de website van Week van de Belgische Mode

Tekst: Helena Van Lierop, eindredactie: Dewy De Leeneer
Foto: © Week van de Belgische Mode